• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Dansker har hjulpet Solskjær og United før FCK-kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske scout Tommy Møller Nielsen har været med til at forberede Manchester United på mandagens kamp mod FC København.

Af Victor Risager

Manchester United og FC København tørner mandag aften sammen i en kvartfinale i Europa League, og den kamp har danske Tommy Møller Nielsen været med til at gøre Manchester United klar til. Det siger han til Ekstra Bladet.

Til daglig er han således ansat i Manchester United som talentspejder, hvor hans speciale er Skandinavien. Den rolle har Tommy Møller Nielsen, som er søn af Richard Møller Nielsen, haft i de seneste fire år.

Af den grund er han også ofte i Parken for at se FC København spille, og hans store viden om dansk og skandinavisk fodbold har Manchester United-cheftræner Ole Gunnar Solskjær udnyttet op til mandagens kamp.

- Jeg har afleveret en rapport om FC København. Og jeg ved, at det her er en opgave, som Manchester United tager meget seriøst. Flere af klubbens analytikere har nærstuderet FCK, siger Tommy Møller Nielsen til Ekstra Bladet.

Samtidig tilføjer Tommy Møller Nielsen over for avisen, at han selvsagt holder med hans arbejdsgiver, Manchester United.

Mandagens kamp spilles klokken 21.00 på RheinEnergieStadion i Köln, Tyskland. Kvartfinalerne bliver blot spillet over en kamp, og dermed vil vinderen af kampen gå direkte videre til semifinalerne i Europa League.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus