• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Jacob Quvang

David Nielsen revser stjernetræner efter kollaps

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere AGF-træner er ikke imponeret over Erik ten Hags beslutning om at spare profilen, da Manchester United smed sejren mod Sevilla.

Af Jacob Quvang

Manchester United havde kurs mod en sikker sejr i første opgør mod Sevilla, da man hjemme på Old Trafford førte 2-0 og havde skabt chance på chance. 

Efter 61 minutter skiftede Erik ten Hag trioen Jadon Sancho, Anthony Martial og Bruno Fernandes ud, og så tabte man momentum. Sevilla scorede to gange i slutfasen og sikrede sig en flot uafgjort inden returkampen i næste uge.

Særligt udskiftningen af Bruno Fernandes fik betydning, og det endte med at koste dyrt at spare spillere.

Efter kampen var TV 2-ekspert David Nielsen heller ikke imponeret over beslutningen, som han tror, at Erik ten Hag i dag vil gøre om.

- Når man tager en så vigtig spiller som Bruno Fernandes ud på det tidspunkt og ender med at give en 2-0-føring fra sig, så er det ikke optimalt – og slet ikke, at han ikke selv er interesseret i at komme ud og hvile.

- Ten Hag må kende Bruno Fernandes så godt, at han godt ved, at han kan og vil spille, når han er derinde. Så det her er sådan en fejl, man helst ikke vil lave som træner. Det tror jeg gerne, han ville have gjort om – specielt med resultatet in mente, siger David Nielsen til TV 2.

Hans medekspert Mads Junker er enig i analysen, og han mener, at ten Hag skal se sig selv i spejlet, for han slog tonen an ved at udskifte portugiseren. 

Begge er enige om, at det også handler om det signal, som ten Hag sendte til holdet - at man var tilfredse med resultatet og bare ville i mål.

Manchester United spiller mange kampe i øjeblikket, og efter sejren over Everton i sidste weekend var Erik ten Hag ude og kritisere det tætte kampprogram. Det skete i forlængelse af, at stjerneangriberen Marcus Rashford udgik med en skade.