Europa League Ole Hoffskov

Erik Sviatchenko spår FC København hed kamp i Glasgow

Foto: Getty Images

Erik Sviatchenko ved, hvordan det er at spille på Celtic Park, og han er sikker på, at FC København får det vanskeligt i den skotske heksekedel torsdag aften.

Af Ole Hoffskov

FC København skal til Glasgow og levere en mindre overraskelse torsdag aften, hvis det skal blive til videre avancement i Europa League. Det første opgør i Telia Parken mod Celtic FC endte 1-1, og dermed er presset på de danske mestre inden kickoff på Celtic Park.

På skotternes hjemmebane ventes over 50.000 tilskuere på lægterne, og det er kun ganske få mandskaber, der får noget med hjem fra Glasgow. I indeværende sæson har Celtic blot tabt to kampe i alle turneringer på eget græs.

Læs også:Peter Ankersen om corona-virus: Hylderne var tomme i mit supermarked

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko ved om nogen, hvordan det er at spille på Celtic Park. Midtstopperen havde hjemmebane på stadion i halvandet år, da han tørnede ud for Celtic FC, og han ved, at der venter FCK noget af en omgang.

- Der bliver et helt andet tryk. Jeg synes, at kulissen var fantastisk i FC København, og det var super fedt med det nye lys. Det var en Europa-kamp værdigt, men det bliver noget helt andet, når de kommer til "Paradise", som Celtic-fansene kalder det. Det bliver intenst, og de får en oplevelse, siger Erik Sviatchenko til Eurosport

Læs også:Solbakken melder udskiftet stopper klar til Celtic-brag

Se hele interviewet med Erik Sviatchenko i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:FCK har gode minder: Portugisisk topdommer skal fløjte i Glasgow

Læs også:Eksperter revser FCK's træningsbane: Det er uværdigt

Læs også:Optakt: Celtic FC - FC København