• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Eriksen får hårde ord med på vejen efter fiasko

Foto: Getty Images

Ligesom holdkammeraterne havde Christian Eriksen en dårlig dag på kontoret, da Manchester United torsdag blev sendt ud af Europa League efter et samlet 5-2-nederlag til Sevilla.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United blev torsdag sendt ud af Europa League med et brag, da Christian Eriksen og kompagni tabte 3-0 til Sevilla på udebane. 

David de Gea blev den store skurk for Manchester United, men også Christian Eriksen har fået hårde ord med på vejen efter Manchester Uniteds fiasko i det sydlige Spanien. 

I Bruno Fernandes' karantænefravær fik Eriksen et større kreativt ansvar, men ligesom stort set alle sine holdkammerater havde den danske stjerne en dårlig dag på kontoret. 

- Han så ikke ud til at være klar til en kamp på dette niveau og med denne atmosfære. Var ude af stand til at tilbyde, hvad Fernandes typisk ville bidrage med, skriver The Independent, som har givet Eriksen karakteren 4. 

- Han mistede bolden ved flere lejligheder og kunne ikke håndtere Sevillas intensitet, skriver Goal, der har givet Eriksen karakteren 5. 

- Gjorde sig skyldig i flere fejl, da United havde brug for, at han var en rolig tilstedeværelse på banen, og Eriksen var ude af stand til vise sin rutine, skriver Manchester Evening News, der har givet Eriksen karakteren 4.

Efter torsdagens Europa League-exit venter der på søndag en FA Cup-kamp for Manchester United. Brighton er modstanderen.