• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lasse Sylvest Mikkelsen

FCK-keeper om svensk EL-modstander: De har det svært

Foto: Getty Images

Karl-Johan Johnsson har noteret sig, at FCK's kommende EL-modstander IFK Göteborg har svært ved at vinde kampe. Han forventer alligevel en svær kamp.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mandag stod det klart, at FC København skal spille mod IFK Göteborg i Europa League-kvalifikationen.

En lodtrækning begge parter kalder svær, men tager man et kig på de seneste 13 kampe i Allsvenskan, så kan man se, at G¨teborg ikke har vundet siden 2. juli.

Læs også:FCK-målmand slår fast: Har ikke hørt fra andre klubber

I mellemtiden er det blevet til to sejre i pokalturneringen - blandt andet i finalen over Malmö FF, men i deres seneste 13 kampe i den hjemlige liga, er det blot blevet til ni point  - alle hentet ved uafgjort.

- De har lidt svært ved at vinde kampe, men det bliver alligevel hårdt, når det bare er en kamp, ​​kan alt ske, siger 'Kalle' Johnsson til expressen om det forestående opgør, der spilels 17.september.

Læs også:Celta giver ikke op: Vil have Sisto solgt i dette vindue

Mens den danske liga har holdt en kort sommerpause, så har Allsvenskan været i gang hele sommeren, og det kan få betydning, siger FCK's svenske målmand.

- Fordelen for dem er, at de har spillet kontinuerligt og er igang med sæsonen. Vi har spillet en træningskamp på fire gange tyve minutter, og der bliver spillet en anden, mens jeg er her. Så er det direkte igang med Superligaen bare en kamp før Göteborg.

- Så vi mangler kampe , så vi kan blive spillet sammen og få en rytme med de nye spillere, som er kommet ind, og dem der måske kommer ind. Men forhåbentlig vinder vi kampen, lyder det fra Karl-Johan Johnsson.

Læs også:FC København henter talent i New Zealand

Læs også:FCK i Europa: Er IFK Göteborg en nem eller svær modstander?

Læs også:Afstemning: Hvor mange danske klubber vinder deres kamp i Europa?

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus