• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mathias Høj Jensen

FCM-sportschef om lodtrækning: Ikke hvad vi håbede på

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rejsen går til Østeuropa for FC Midtjylland i deres første kvalifikationskamp til Champions League, og det nager klubbens sportschef.

Af Mathias Høj Jensen

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen ærgrer sig over lodtrækningen til anden kvalifikationsrunde i Champions League.

Det fortæller han til Herning Folkeblad.

Efter mandagens lodtrækning står det klart, at FC Midtjylland på udebane skal møde vinderen af opgøret mellem bulgarske Ludogorets og montenegrinske Buducnost Podgorica i anden kvalifikationsrunde af Champions League.

De danske mestre missede dermed chancen for at spille sin første kvalifikationskamp hjemme på MCH Arena, og det nager Graversen.

- Vi havde naturligvis håbet på og foretrukket en hjemmekamp i Herning. En udekamp i Østeuropa betyder, at der - hvad enten, vi skal møde Buducnost eller Ludogorets - kommer mange ubekendte faktorer i spil. Både sportsligt og administrativt, lyder det fra sporstchefen.

Begge modstandere betyder en tur til Østeuropa, og i disse coronatider kan rejsen blive en ekstra udfordring.

Ud fra et sportsligt perspektiv ser Graversen dog gerne, at FC Midtjylland skal til Montenegro og møde Buducnost Podgorica, som anses for at være den svageste modstander af de to hold.

- Det er klart, at vi sportsligt håber mest på en tur til Montenegro. Men vi forholder os til, at vi kan møde to forskellige modstandere. Så vi forbereder os så grundigt, vi overhovedet kan på både Ludogorets og Buducnost.

Ludogorets og Buducnost spiller mod hinanden enten den 18. eller 19. august, mens FC Midtjylland skal i aktion mod vinderen af dette opgør en uge senere, hvilket bliver den 25. eller 26. august.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus