• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Jonas Wind om brandvarm Wilczek: Ikke så ringe endda

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kamil Wilczek har fået en god start i FC København, og han har imponeret angrebskollegaen Jonas Wind.

Af Victor Risager

Jonas WInd har fået en ny angrebsmakker i FC København i denne sæson, hvor Kamil Wilczek er kommet til, og han har fået en drømmestart i København. I løbet af sine første fire kampe har polakken nemlig scoret fire mål.

Det seneste scorede han i torsdagens Europa League-kamp mod Piast Gliwice, hvor han scorede kampens første mål, før han også lagde op til københavnernes andet mål, som Wind scorede.

Og netop Jonas Wind har været imponeret over sin nye makker i angrebet.

- Det er ikke så ringe endda. Det er stærkt gået. Han gør det godt og er farlig, og han stjæler vel lige Peps mål i første halvleg, men jeg ved ikke, om den var gået ind. Men det er godt, og han laver mange mål og lægger også op til mig, så det er stærkt, siger Jonas Wind til 6eren efter kampen. 

I de seneste sæsoner har Wind spillet sammen med Dame N’Doye, men han vil ikke sammenligne de to.

- Man skal passe på og sammenligne med N’Doye. Det er to forskellige spillere, men jeg synes, at det ser godt ud. Han har lavet fire mål, og jeg har lavet to, så alt i alt er det jo en meget god start, siger han.

Okay præstation
FC København spillede sig videre til playoff-runden i Europa League, da de vandt 3-0, men selvom resultatet virker overbevisende, var Jonas Wind ikke ovenud lykkelig for præstationen.

- Vi var okay. Det så godt ud til tider, synes jeg. Vi skaber mange chancer og ser farlige ud. Desværre begynder vi at gå ned i de sidste 20-25 minutter, hvor de slår nogle gode indlæg og lægger pres på os. Vi er vel også heldige med, at de ikke får scoret. Overall er det en forbedring og vi spiller fint, og til sidst bliver vi måske lidt trætte, hvor de får momentum, siger Jonas Wind. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus