• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Kæk Ståle Solbakken til FCK-spillerne: I får min bonus

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-manager Ståle Solbakken har lovet sin bonus væk til spillerne, hvis løverne besejrer Manchester United og går i UEFA Cup-semifinalen.

Af Ole Hoffskov

FC København er for første gang i klubbens historie klar til kvartfinalen i Europa League efter samlet sejr over Istanbul Basaksehir. Her skal løverne på en mere end vanskelig opgave, når mægtige Manchester United venter på et tomt stadion i Köln på mandag.

FC København har før besejret Manchester United, men der er ingen tvivl om, at favoritværdigheden er kæmpe stor i De Røde Djævles favør, og storklubben har været nærmest flyvende efter coronapausen.

Der skal noget ekstraordinært til, hvis FCK skal vinde, og derfor er manager Ståle Solbakken også parat til at give sine spillere noget ekstraordinært.

I omklædningsrummet efter 3-0-sejren over Istanbul Basaksehir lovede Ståle Solbakken FCK-spillerne, at de må få den bonus, han har i udsigt, hvis løverne går i semifinalen. I samme moment bemærkede den veloplagte nordmand, at hvis bonussen falder til udbetaling, behøver spillerne ikke bekymre sig over noget resten af livet.

Den melding blev naturligvis taget godt imod af spillerne - se bare herunder:

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.