• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Karakterer: Offensive esser kom til kort for FC København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Europa League mellem Malmö FF og FC København.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk i Malmø

FC København fik torsdag et point med fra det skandinaviske arvefjende opgør mod Malmö FF. Danske Lasse Nielsen lavede selvmål i slutningen af første halveg, men veteranen Markus Rosenberg udlignede for hjemmeholdet.

Tipsbladet.dk zoomer her ind på FC København-spillernes præstationer.

Karl-Johan Johnsson - 3 bolde

Målmanden havde ikke meget at se til i sit hjemland. Karl-Johan Johnsson blev ikke tvunget ud i de store redninger, og han kunne ikke stille noget op, da Markus Rosenberg pandede bolden i nettet til 1-1.

Guillermo Varela - 3 bolde

Pilen peger op for den tidligere Manchester United-back, der havde næstsidste fod på Lasse Nielsens selvmål i slutminutterne af første halvleg. Varela virkede til tider ikke helt afstemt med resten af FCK's defensiv, men lavede ikke graverende fejl. Udskiftet efter 84 minutter.

Victor Nelsson - 4 bolde

Unge Nelsson har ikke den store erfaring fra internationale kampe, men det kunne man ikke se. Den tidligere FCN-stopper kom i vejen for mange Malmö-angreb og kunne bestemt være sin indsats bekendt.

Andreas Bjelland - 4 bolde

Midtstopperen holder ikke til at spille alle kampe på en sæson, så det er i opgør som denne mod Malmö FF, at FCK for alvor har brug for den tidligere landsholdsspiller. Andreas Bjelland leverede en fin præstation i det centrale forsvar uden de store svineæriender. 

Pierre Bengtsson - 4 bolde

Malmø-fansene buhede flittigt af den tidligere AIK-spiller, men det virkede ikke til at påvirke ham synderligt, og Pierre Bengtsson leverede en solid præstation i begge ender af banen krydret med enkelte skønhedsfejl. Dødboldene var for uskarpe og blev ikke så farlige, som positionen flere gange indbød til. Og så er det simpelthen for dumt at få et gult kort for at sparke bolden væk.

Rasmus Falk - 3 bolde

Midtbane-spirrevippen var lang tid om at melde sig ind i kampen, men det gjorde han for alvor, da han var ophavsmand til den dybe bold til Guillermo Varela, som førte til 1-0-scoringen. Momentum varede dog kort for Rasmus Falk, der ikke trivedes specielt godt i en meget fysisk kamp.

Carlos Zeca - 4 bolde

FCK-kaptajnen viste igen, at han er eminent til at erobre bolde. Carlos Zeca er Ståle Solbakkens forlængede arm på banen og en sand leder på FCK-mandskabet. Han var travlt beskæftiget denne torsdag og gjorde en fin figur. Havde mange fine clearinger.

Jens Stage - 4 bolde

Den tidligere AGF-spiller har gjort et fornemt indtog på den europæiske scene. Han kan sagtens være med i sådanne type kampe. Jens Stage løb solen sort og skilte sig fint af med bolden - to ting, man altid gerne vil have fra en central midtbanespiller.

Viktor Fischer - 2 bolde

Brokkede sig over meget og til mange forskellige denne torsdag i Malmø. Han kunne også godt tillade sig at brokke sig over sin egen præstation. Viktor Fischer lykkedes slet ikke med at sætte det aftryk på kampen, som man ved, han har kvaliteterne til. Udskiftet efter 70 minutter.

Pieros Sotiriou - 1 bold

Gav Anders Christiansen en blodtud tidligt i kampen og var ofte alt for voldsom i sit spil. Som angriber og potentiel målscorer var Pieros Sotiriou ikke meget bevendt, og man kan efterhånden godt tvivle på, at han for alvor bliver en klasseangriber for FCK. Kom ikke frem til chancer og var ikke en prangende opspilsstation.

Michael Santos - 2 bolde

Det blev en hårdt spillet kamp, og det var tydeligt, at det ikke passede Michael Santos, der er bedst, når bolden er på jorden, og han kan true med dybe løb. Fik ikke ret meget ud af anstrengelserne. Udskiftet efter 85 minutter.

Indskiftere:

Carlo Holse - 3 bolde

Fik 20 minutter på banen og nåede ikke at gøre det store væsen af sig.

Karlo Bartolec - UB

Indskiftet efter 84 minutter.

Mohamed Daramy - UB

Indskiftet efter 85 minutter.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus