Karakterer: Det var virkelig dumt, Slimane

Tipsbladet.dk er klar med karaktererne på Brøndby IF-spillerne efter klubbens nederlag til Sparta Prag.

Sparta Prag - Brøndby IF 2-0 (1-0)
1-0 David Hancko (43.)
2-0 Adam Hlozek (49.)

Brøndby IF er ude af Europa, efter man tabte til Sparta Prag. Vi er klar med karaktererne på Brøndbys spillere efter nederlaget til Sparta Prag.

Mads Hermansen - 2 bold
Han havde et par redninger, men var også involveret i Sparta Prags to mål. Frisparket til 1-0 sad i Hermansens side, og målet til 2-0 kunne han på en god dag også have gjort mere ved.

Henrik Heggheim - 3 bolde (ud 46.)
Havde nogle problemer defensivt, men var omvendt stærk på bolden og formåede ofte at få den spillet frem i banen. Blev udskiftet ved anden halvlegs start.

Andreas Maxsø - 2 bolde
Var en del af et forsvar, der havde nogle udfordringer, og Maxsø var også under et stort tryk. Ikke mindst i anden halvleg, hvor han spillede i en fire-back-kæde.

Sigurd Rosted - 1 bold
Spillede en rigtig skidt kamp, hvor han flere gange var i problemer defensivt. Samtidig var det heller ikke en god dag på bolden, og der var alt for mange fejlafleveringer. Nogle gange var det også tæt på at koste.

Kevin Mensah - 3 bolde
Spillede først i højre, så spillede han i venstre i anden halvleg. Udmærket arbejdsindsats som altid.

Morten Frendrup - 4 bolde
Brøndbys bedste mand på en dag, hvor der ikke var meget, der lykkedes for holdet. Var iøjnefaldende i første halvleg med en del dueller, som han vandt, og så afleverede han godt frem i banen.

Anis Ben Slimane - 1 bold
Startede godt, men gled ud af billedet. Gult kort i første halvleg, rødt kort i anden, efter han trak en modstander ned med et kvarter igen ved stillingen 0-2 og med en mand i overtal, så han fik sit gule kort nummer to. Det var en virkelig dum beslutning at trække et rødt kort, for nu er han i karantæne, når BIF næste gang spiller i Europa.

Josip Radosevic - 2 bolde (ud 61.)
Han var ikke så meget involveret i så meget, som man tidligere har set. Udskiftet i anden halvleg.

Blas Riveros - 2- bolde (ud 61.)
Forsøgte en del, men havde som holdet svært ved at skubbe op, og så blev han udskiftet i anden halvleg.

Simon Hedlund - 1 bold (ud 72.)
Ikke nogen god kamp af svenskeren, der godt nok forsøgte en del, men stod alt for meget i offside.

Mikael Uhre - 2 bolde (ud 80.)
Stod også for meget i offside, men truede Sparta Prags mål ved flere lejligheder. Svære arbejdsbetingelser.