• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Kjær er vild med Zlatan: Det gør han for holdet

Foto: Getty Images

Den danske Milan-spiller Simon Kjær holder sig ikke tilbage, når han skal beskrive holdkammeraten Zlatan Ibrahimovic.

Af Oliver Okstrøm

Efter en skadespause er AC Milans svenske legende-angriber Zlatan Ibrahimovic blevet klar til at spille igen. Det passer desuden fint med, at den italienske klub skal møde Manchester United i Europa League torsdag aften i turneringens ottendedelsfinale.

Det er en tilføjelse, som Milans danske forsvarsgeneral Simon Kjær glæder sig meget over. Det fortæller han ved pressemødet forud for kampen.

- Han giver altid et eller andet til holdet. Både på og udenfor banen. Jeg er ikke træneren, så jeg kan ikke sige, hvorvidt han kommer til at spille i morgen. Men det er klart, at hans tilstedeværelse er afgørende for os, siger Kjær.

Derudover kommer Simon Kjær også ind på sin nye forsvarsmakker Fikayo Tomori, som kom i januars transfervindue. Det er gået godt med at få dem spillet sammen - og det er endda med tanke på, hvor meget Kjær vidste om ham inden.

- Jeg kendte ikke Tomori (før han kom til Milan red.), men hans mentalitet er imponerende. Han er en hurtig og aggressiv forsvarer, og det er sjældent, man ser de kvaliteter i Italien, siger den danske landsholdsanfører.

Kampen mod United er endvidere returkampen efter 1-1 i Manchester, hvor Simon Kjær selv stod for milanesernes udligning sent i kampen.

Zlatan Ibrahimovic har senest gjort sig bemærket ved at vende tilbage til det svenske landshold i en alder af 39 år. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus