• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Legende irriteret over Eriksen-interview

Foto: Getty Images

Paul Scholes er ikke tilfreds med, at Christian Eriksen tilsyneladende trak på smilebåndet under et interview efter Manchester Uniteds Europa League-exit mod Sevilla.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United-legenden Paul Scholes var torsdag i studiet hos BT Sport, da Manchester United løb ind i et 3-0-nederlag til Sevilla i Europa League. 

Og efter kampen var englænderen tilsyneladende ikke tilfreds med det interview, som Christian Eriksen gav efter nederlaget. 

Her pegede den danske landsholdsstjerne på, at Manchester United slet ikke havde ramt niveauet i udekampen. 

- Der skete mange ting. Vi var ikke rigtig inde i kampen fra første minut. Vi forsøgte i dag, men vi gav dem masser af muligheder for at dræbe os. Jeg føler, at vi mistede lidt af vores kølighed i vores opbyggende spil, i forhold til deres høje pres. Det håndterede vi virkelig ikke godt, lød det, ifølge Talksport, fra Eriksen. 

- Vi begik flere fejl, end vi normalt gør, og jeg tror, at holdet som helhed ikke kunne nå at reagere på de fejl, som holdkammeraterne begik. 

Christian Eriksen pegede herefter på, at der altid vil være både gode og dårlige dage som fodboldspiller. Undervejs i interviewet trak Eriksen kortvarigt på smilebåndet, og det var ikke noget, der faldt i god jord hos Paul Scholes i studiet. 

- Han ser ret glad ud her, Christian. Jeg har ingen idé om hvorfor, lød det fra Paul Scholes. 

Med 3-0-nederlaget til Sevilla er Manchester United ude af Europa League, idet det første opgør på Old Trafford endte 2-2.