• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Marxen vil ofre pokalen for Conference League

Foto: Getty Images

Der er ingen tvivl hos Erik Marxen, hvis han skulle vælge mellem at gå videre i pokalturneringen eller Conference League.

Af Oliver Okstrøm

De danske pokalvindere fra Randers kan torsdag snøre sækken og gå videre i Conference League, hvor en sejr over AZ endegyldigt vil afgøre det. Ellers vil opgøret mellem Jablonec og Cluj afgøre det.

Det kommer få dage efter 0-2-nederlaget til OB i pokalkvartfinalens første kamp - hjemme i Randers. Nu håber Erik Marxen på, at det kan give dem noget ekstra, fortæller han til Randers Amtsavis.

Endvidere kommer han også ind på, hvad han ville vælge, hvis han skulle gå videre i enten pokalen eller Conference League.

- Der kunne godt være en trodsreaktion i os, nu hvor der er en vis sandsynlighed for, at vi ikke lever i pokalturneringen efter søndag. Jeg ved ikke, om det var årsagen til præstationen mod OB, siger han og fortsætter:

- Men man må også være fair at sige, at hvis vi og klubben kunne vælge, hvilken turnering vi ville gå videre i, er det i kampen mod Alkmaar, lyder det fra Erik Marxen, som erkender, at det ville gøre ondt at ryge ud af begge turneringer.

Randers-profilen peger også på, at det vil sætte en streg under, at de er dygtige nok til at være med i Europa, hvis de skulle snuppe billetten videre i den nyoprettede turnering.

Kampen mellem Randers og AZ spilles torsdag aften klokken 18.45, og hos hollænderne er der allerede varslet mange ændringer. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020