Foto: Imago
Europa League

Medie: Victor Nelsson blev tilbudt til storklub

Dog var de ikke selv vilde med idéen, forlyder det.

Den danske midterforsvarer Victor Nelsson er en spiller, som for tiden bliver sat i forbindelse med et skifte væk fra Galatasaray. Senest er det Napoli, der har været et bud på danskerens næste klub. Men uden held.

Det skriver tyrkiske Fotospor.

Dog var det ikke Nelsson, som de første gang skulle have haft interesse for i det syditalienske. Det var derimod den tidligere Tottenham-spiller Davinson Sanchez, men her mente tyrkerne altså, at det ikke var det rette.

Derfor tilbød de efter sigende Nelsson til napolitanerne. Det viste sig dog, at de italienske mestre ikke var så begejstrede for det tilbud.

Davinson Sanchez skulle desuden have reageret sådan på sagen, at hvis Galatasaray ikke var interesserede i at sende ham til Napoli, så var han heller ikke selv opsat på at skulle afsted nu.

Han kom til storklubben, der var i gruppe med FCK i Champions League, i begyndelsen af denne sæson på en fire årig aftale, og det betød hurtigt, at han fik presset Nelsson ud på bænken.

Og selvom det er blevet til en del pladser på bænken for Nelsson i denne sæson, så har han på det seneste fået sig en del startpladser.

Tidligere har en anden italiensk storklub været nævnt som en mulighed for Victor Nelsson. Læs mere om det her.