Mikael Ishak scorede to i nederlag til Benfica

Den tidligere Randers-bomber kom på måltavlen to gange for Lech Poznan i torsdagens kamp mod Benfica. Det var imidlertid ikke nok til point.

Mikael Ishak scorede 34 mål på 78 kampe for Randers mellem 2014 og 2017, og han har ikke glemt at score.

Det viste han torsdag aften, hvor den svenske angriber kom på tavlen to gange i Lech Poznans kamp mod Benfica i Europa League.

Efter et kvarter kom Mikael Ishak første gang på tavlen, da han afsluttede et kontraangreb med at brage bolden op i nettaget af Benficas mål. Målet var dog blot en udligning for Lech Poznan, efter at Pizzi havde bragt Benfica foran efter ni minutter.

Umiddelbart efter pausen scorede den tidligere Randers-angriber så sit andet mål, og denne gang med et hovedstød fra tæt hold.

Igen var der dog tale om en udligning. I slutningen af første halvleg havde Darwin Nunez bragt Benfica foran igen, og netop Darwin Nunez var heller ikke færdig.

Efter Mikael Ishaks anden udligning scorede den uruguayanske Benfica-angriber nemlig yderligere to mål. Dermed færdiggjorde han sit hattrick og sikrede portugiserne en sejr på 4-2 i det polske.

Den anden kamp i gruppe D stod mellem Rangers og Standard Liege, hvor førstnævnte tog en 2-0-sejr. Rangers og Benfica topper nu gruppen med tre point hver.