• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Nicolai Boilesen efter længe ventet startplads: Det var en forløsning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Boilesen var utrolig lettet over at gøre comeback i startopstillingen i FC København.

Af Victor Risager

Nicolai Boilesen startede inde for FC København i onsdagens brag mod Istanbul Basaksehir, og det var første gang i 458 dage, at venstrebacken var blandt Ståle Solbakkens udvalgte.

Den 28-årige back har således døjet med en alvorlig skade siden sidste sommer, og selvom han blev skiftet ind to gange i slutningen af den netop overståede Superliga-sæson, var det helt specielt at være tilbage i startopstillingen. 

Læs også:Rasmus Falk jubler: Har været rigtig, rigtig gode i Europa

- Det var super dejligt. Det var virkelig dejligt. Især når det nu gik, som det gik. Det var en forløsning for mig, der har været ude så længe. Jeg har virkelig savnet det og gutterne og det her ved kamp. Det eneste, der manglede i dag og ville være prikken over i’et, var, at det var en kæmpe europæisk aften med fansene herinde, men de var ude foran stadion, og de gav os den støtte, der skulle til før kampen, siger Nicolai Boilesen til 6eren efter kampen.

Selvom det var første gang i knap 15 måneder, at Nicolai Boilesen startede inde i en betydende kamp, var han hverken overrasket eller nervøs.

Læs også:Karakterer: Europæisk magtdemonstration af FC København

- Jeg ved ikke, om jeg var overrasket. Jeg har arbejdet rigtig hårdt i en lang periode. Jeg var selvfølgelig glad for det, og alt andet lige er det selvfølgelig et sats, når man ikke har spillet en fodbold i noget nær 15 måneder – i hvert fald i en betydende kamp eller i mere end et par minutter, siger Nicolai Boilesen og tilføjer:

- Jeg ved godt, hvad jeg kan, og hvad jeg står for. Jeg mener også, at jeg har noget at bidrage med i sådan en kamp her. Jeg har en del rutine og har prøvet en del. Det var nok mere fysikken, jeg var spændt på, men jeg synes det gik fint.

Kampen sluttede som bekendt med en 3-0-sejr til FC København, og den danske klub er dermed videre til kvartfinalerne, hvor de formentlig skal møde Manchester United. 

Læs også:Mere end fem måneder er gået: Michael Santos fortsat sigtet af skotsk politi

Læs også:FCK dropper gerne ferien for et møde med Manchester United

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus