Video : Tipsbladet
Europa League

Nicolai Jørgensen så rødt efter svingende albuer

Nicolai Jørgensen fik to gule kort for at benytte sine albuer ulovligt i hovedstødsdueller og blev derfor udvist i Europa League-udekamp mod CSKA Moskva.

Den tidligere landsholdsangriber Nicolai Jørgensen havde en kedelig torsdag aften i Moskva.

Her måtte Feyenoord-frontløberen ufrivilligt forlade banen før tid efter at have fået to gule kort for at bruge sine albuer ulovligt i hovedstødsdueller.

Første gang var et par minutter inden pausen, og da det samme gentog sig i det tredje minut af anden halvleg, var der ingen vej uden om et gult kort mere.

På det tidspunkt var stillingen 0-0, og det var den også, da kampen sluttede.

Nicolai Jørgensen har døjet med en skade siden slutningen af oktober, men var i weekenden tilbage på holdkortet i den hollandske storklub. På tværs af alle turneringer har han scoret en enkelt gang i denne sæson.

Flere andre danskere var også i aktion i torsdagens tidligere Europa League-kampe.

Robert Skov var tilbage for Hoffenheim efter coronasmitte. Silkeborgenseren blev skiftet ind i anden halvleg, da det tyske hold vandt 2-0 ude over Slovan Liberec og sikrede avancement til turneringens 16.-delsfinaler. Skov kom også en tur i dommerens bog med en advarsel.

Hans tidligere holdkammerat Mads Emil Madsen fik de første 53 minutter for østrigske LASK Linz, der hjemme tabte 0-2 til belgiske Antwerpen.

Kasper Schmeichel stod hele opgøret for Leicester, som spillede 3–3 ude mod Braga, mens Simon Kjær og AC Milan fik 1-1 på danskerens tidligere hjemmebane i Lille.

Derudover var den tidligere Vejle-stopper Rasmus Lauritsen med til at holde Dinamo Zagrebs bur rent, da kroaterne vandt 3-0 ude over Wolfsberger AC.

/ritzau/

Se eller gense de gule kort til Nicolai Jørgensen i videoen over artiklen.