Røffel fra Thorup: Var hård ved spillerne i pausen

Jess Thorup talte med store bogstaver til FCK-spillerne i pausen i kampen mod Lincoln Red Imps i Conference League torsdag aften.

FC København-spillerne fik en opsang i pausen i kampen mod Lincoln Red Imps i Conference League.

Det fortæller cheftræner Jess Thorup til TV2 SPORT efter kampen.

Torsdag aften tog FC København imod Lincoln Red Imps fra Gibraltar i Conference League hjemme i Parken, og det skulle vise sig at blive en sværer opgave end forventet.

Efter en tidlig scoring af Kevin Diks fik Lincoln udlignet til 1-1, inden Jonas Wind gjorde det til pausestillingen 2-1 i en svag 1. halvleg fra københavnerne.

- Vi ville gerne have gjort mere, og jeg var hård ved spillerne i pausen. Vi kunne godt drømme om at spille tiki-taka over 90 minutter og score mange mål, men nogle må vi også acceptere, at det ikke går, som vi gerne vil, siger Jess Thorup.

FC København-cheftræneren peger på manglende tålmodighed i de første 45 minutter.

- Vi søgte den afgørende aflevering for tidligt. Det blev lidt bedre i anden halvleg, uden det var helt fantastisk, lyder det fra Jess Thorup.

I anden halvleg gjorde Jens Stage det til slutresultatet 3-1, da han opsnappede bolden efter et målmandskiks.

Med sejren ligger FC København på førstepladsen i sin gruppe i Conference League med maksimumpoint efter de første to kampe.

Næste opgave for københavnerne er på søndag, når Viborg FF kommer på besøg i 3F Superligaen.