Sevilla sendte Roma ud af Europa League

Sevilla er klar til kvartfinalerne i Europa League, hvor de skal møde enten Olympiakos eller Wolverhampton.

Sevilla og Roma nåede ikke at mødes i ottendedelsfinalerne af Europa League, inden coronakrisen satte fodbolden på pause verden over i marts, og i stedet mødtes de to mandskaber i en enkelt afgørende kamp i Duisburg torsda aften.

Og her sikrede Sevilla sig videre avancement i turneringen med en sejr.

Spanierne kom foran efter 22 minutter på et flot mål af Sergio Reguilon, og målet var den unge venstre backs første i europæisk sammenhæng. Han modtog bolden ude i venstre side, hvorfra han løb direkte igennem Romas forsvar og fra tæt hold sendte bolden i mål.

Tyve minutter senere blev føringen også fordoblet af Sevilla. Lucas Ocampos kom alene igennem i et kontraangreb, men i stedet for at afslutte selv lagde han bolden til rette for Youssef En-Nesyri, som sendte bolden sikkert ind i et tomt mål.

Sevilla fortsatte med at være det bedste hold på banen efter pausen, hvor de endda også fik sendt bolden i mål en tredje gang - det blev blot annulleret for offside af VAR.

I overtidn fik frustrationerne frit løb for Romas Gianluca Mancini, der blev udvist for at sende en albue i hovedet på en Sevilla-spiller. Der blev dog ikke scoret mere, og kampen sluttede 2-0 i Sevillas favør.

I kvartfinalerne skal de nu møde enten Olympiakos eller Wolverhampton. Går de videre derfra skal de møde enten FC København eller Manchester United.