• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Sevilla sendte Roma ud af Europa League

Foto: Getty Images

Sevilla er klar til kvartfinalerne i Europa League, hvor de skal møde enten Olympiakos eller Wolverhampton.

Af Victor Risager

Sevilla og Roma nåede ikke at mødes i ottendedelsfinalerne af Europa League, inden coronakrisen satte fodbolden på pause verden over i marts, og i stedet mødtes de to mandskaber i en enkelt afgørende kamp i Duisburg torsda aften.

Og her sikrede Sevilla sig videre avancement i turneringen med en sejr.

Læs også:Det store Europa-overblik: Sådan spilles turneringerne til ende

Spanierne kom foran efter 22 minutter på et flot mål af Sergio Reguilon, og målet var den unge venstre backs første i europæisk sammenhæng. Han modtog bolden ude i venstre side, hvorfra han løb direkte igennem Romas forsvar og fra tæt hold sendte bolden i mål.

Tyve minutter senere blev føringen også fordoblet af Sevilla. Lucas Ocampos kom alene igennem i et kontraangreb, men i stedet for at afslutte selv lagde han bolden til rette for Youssef En-Nesyri, som sendte bolden sikkert ind i et tomt mål.

Sevilla fortsatte med at være det bedste hold på banen efter pausen, hvor de endda også fik sendt bolden i mål en tredje gang - det blev blot annulleret for offside af VAR. 

I overtidn fik frustrationerne frit løb for Romas Gianluca Mancini, der blev udvist for at sende en albue i hovedet på en Sevilla-spiller. Der blev dog ikke scoret mere, og kampen sluttede 2-0 i Sevillas favør.  

I kvartfinalerne skal de nu møde enten Olympiakos eller Wolverhampton. Går de videre derfra skal de møde enten FC København eller Manchester United. 

Læs også:Klubchef: Joakim Mæhle er meget eftertragtet

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus