• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Simon Kjær og AC Milan henter tre point på Celtic Park

Foto: Getty Images

AC Milan vandt på Celtic Park torsdag aften, hvor blandt andre Jens Petter Hauge kom på tavlen.

Af Victor Risager

AC Milan fortsatte deres forrygende start på sæsonen torsdag aften.

I Serie A har Simon Kjær og kompagni vundet deres første fire kampe, og torsdag aften kom de også godt fra land i Europa Leagues gruppespil, da de besejrede Celtic med 3-1 på udebane.

Simon Kjær startede, som det har været tilfældet i samtlige af sæsonens kampe hidtil, inde for AC Milan, der også havde svenske Zlatan Ibrahimovic i startopstillingen. Til gengæld var norske Jens Petter Hauge på bænken fra kampens start.

Efter knap et kvarters spil kom de italienske gæster foran på Celtic Park, da midtbanespilleren Rade Krunic kom først på et indlæg fra Samuel Castillejo og headede bolden i kassen.

Kort før pausen blev Milano-klubbens føring også fordoblet, efter at Brahim Diaz afsluttede et kontraangreb med at sende bolden i mål med en flad afslutning.

Derefter lignede det længe en sikker sejr til AC Milan, men Celtic formåede at gøre opgøret lidt spændende knap et kvarter før tid, da Mohamed Elyounoussi headede en reducering i mål efter et hjørnespark. 

I overtiden slog indskiftede Jens Petter Hauge dog sejren fast for AC Milan med en skarp afslutning, og italienerne tog en 3-1-sejr og de tre point. 

Flere danskere i aktion
Foruden Simon Kjær var flere andre danskere også i aktion i Europa League torsdag aften.

I England hentede Kasper Schmeichel og Leicester en sikker 3-0-sejr over Zorya, mens Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham også vandt over LASK Linz på Tottenham Hotspur Stadium. Hele den kamp så den tidligere Silkeborg-kaptajn Mads Emil Madsen til gengæld fra LASK Linz’ bænk.

For Dinamo Zagreb var Rasmus Lauritsen i aktion i en nulløsning mod Feyenoord, der gav Nicolai Jørgensen de sidste ti minutter på banen.  

Samtidig fik både Jacob Bruun Larsen og Robert Skov korte indhop for Hoffenheim, der slog Røde Stjerne.

Læs også:Simon Kjær før Celtic: Kommer til at savne de skotske fans

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020