• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Skal EL-opgør spille i Danmark? Hoffenheim må ikke komme ind i Norge

Foto: Getty Images

Om to uger skulle Hoffenheim have gæstet Norge og Molde, men det bliver ikke til noget, da udenlandske idrætsudøvere ikke må komme ind i Norge.

Af Kenneth Jensen

Udenlandske idrætsudøvere må ikke komme ind i Norge.

Det har den norske statsmininster Erna Solberg besluttet onsdag.

Dermed kan Hoffenheim ikke komme ind i Norge om tre uger, hvor klubben ellers stod til at møde Molde i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Det skriver Adressaavisen.

Dermed arbejder Molde på at finde en adresse til i udlandet opgøret mod Hoffenheim. Udekampen mod det tyske mandskab gennemføres som planlagt, mens man altså jagter en "hjemmebane" til opgøret.

Det kunne for eksempel være i Danmark, der ligger inden for rimelig rejseafstand for begge klubber. Også Sverige bør være en mulighed.

- Som situationen er nu kan kampen ikke spilles. Vi er alvorligt bekymret for de regler, som gælder lige nu. Det gør, at vi ikke kan arrangere den hjemmekamp. I stedet må vi spille i udlandet, hvis der ikke sker noget drastisk i løbet af de næste dage. Men det har vi ingen forhåbninger om, siger Molde-direktør Ole Erik Stavrum til Rbnett.

Molde sluttede på andenpladsen i Gruppe B af Europa League - kun bag Arsenal - og dermed gik klubben altså videre til knockoutfasen. Hoffenheim vandt sin pulje foran Røde Stjerne, Liberec og Gent.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus