• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lasse Sylvest Mikkelsen

Solskjær i problemer: Mente det ikke på den måde

Foto: Getty Images

Roma-fans har ikke ladet en udtalelse fra Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, gå ubemærket hen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ole Gunnar Solskjær har set sig nødsaget til at indrømme, at en kommentar om Roma kan opfattes som mangel på respekt for Manchester Uniteds kommende semifinale-modstander i Europa League.

Men det var ikke hans intention, bedyrer han nu.

Manchester United tager torsdag imod Roma i den første af to semifinaleopgør i jagten på klubbens første finale i fem forsøg under den norske manager. Da United havde sikret sig videre avancement fra kvartfinalen over Granada i den foregående runde blev en række Roma-fans fornærmet over Ole Gunnar Solskjær, der udtalte om Roma:

- Jeg kender dem ikke, og jeg har ikke set dem spille.

Det var ild på romernes bål, og efterfølgende tog nogle fans hen til den italienske klubs træningsanlæg, hvor de hang en plakat op med Solskjærs udtalelser og nordmandens ansigt. Samtidig havde supporterne skrevet til spillerne: "Sørg for, at han husker os".

På onsdagens pressemøde forsøgte Solskjær at redde kastanjerne ud af ilden.

- Den (udtalelsen, red.) var lige efter kampen, og med alle de kampe, vi havde, gik det op for mig, at vi var videre. Jeg har set dem (Roma, red.), men jeg havde ikke analyseret dem, og jeg havde ikke gået i dybden med dem til at give dem nok respekt, formentlig. Det er en fantastisk klub med en stor historie.

- Jeg har faktisk to dejlige minder med hjem (fra da han spillede, red.): En Totti-trøje og en De Rossi-trøje som jeg byttede mig til, og de er faktisk signerede, så jeg kender deres historie, jeg kender deres kvaliteter.

Sidst de to klubber mødtes i en international turnering var helt tilbage i 2008, hvor Manchester United samlet vandt 3-0 i Champions League-kvartfinalen.

Og hvis man skal drage en parallel linje fra den kamp for lidt over 13 år siden, så er det, at Manchester United dengang gik hele vejen, og det er ikke usandsynligt, det kan ske igen, hvis de slår Roma ud.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020