Tottenham videre i Europa League efter målorgie

Tottenham spillede uafgjort 3-3 ude mod Lask og gik dermed videre fra gruppespillet i Europa League.

Tottenham er videre til Europa Leagues knockoutkampe, som spilles næste år.

Efter en langtfra prangende præstation lykkedes det Tottenham at spille 3-3 ude mod Lask.

Med pointdelingen er Tottenham sikker på at gå videre til 16.-finalerne, som spilles næste år.

Gareth Bale, Son Heung-min og Dele Alli scorede målene for Tottenham.

Lask havde stor ære af kampen og indledte den bedst med et stolpeskud af Johannes Eggestein.

Peter Michori bragte hjemmeholdet fortjent foran 1-0 kort før pausen, men Tottenham nåede at få udlignet på et straffespark efter en hånd på bolden.

Bale scorede fra pletten sit mål nummer 200 i karrieren for klub- og landshold - heraf er de 105 sat ind for Tottenham.

Ti minutter inde i anden halvleg løb Son i dybden og gjorde det til 2-1 til Tottenham, inden Eggestein udlignede til 2-2 efter 84 minutter.

Tottenham fik tilkendt endnu et straffespark, som Alli tog sig af til en 3-2-føring efter 87 minutter. Og så skulle man tro, at kampen var afgjort. Men nej.

I overtiden sparkede den indskiftede Lask-angriber Mamoudou Karamoko flot udligningen til slutresultatet 3-3 ind bag Tottenham-keeper Joe Hart.

Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen på Tottenhams centrale midtbane, og den danske landsholdsspiller leverede en godkendt præstation.

Midtbanespilleren Mads Emil Madsen var med i hele kampen for Lask, og den tidligere Silkeborg-spiller gjorde det også fint.

Ud over Tottenham gik Royal Antwerp videre fra gruppen efter en sejr på 3-1 ude over Ludogorets, der fortsat er uden point på sidstepladsen.

Royal Antwerp topper gruppe J med 12 point inden den sidste gruppekamp ude mod Tottenham.

Tottenham har ti point på andenpladsen efter fem kampe. Lask, der har syv point, kan ikke overhale Tottenham, som er bedst i de indbyrdes kampe mod østrigerne.

I oktober vandt Tottenham 3-0 hjemme over østrigerne.