• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Trods pointtab: FCM-anfører vild med indsatsen

Foto: Getty Images

Erik Sviatchenko var meget tilfreds med, hvordan FC Midtjylland spillede i opgøret mod Ludogorets, der endte 1-1.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland var godt kørende i den første halve time mod Ludogorets, hvor de kom tidligt foran. Men så kom udligningen efter et afrettet skud, og det fik stor betydning, da det hele derfor endte 1-1.

Erik Sviatchenko så dog meget positivt på midtjydernes indsats til trods for resultatet efter slutfløjt, da han blev interviewet af TV 2 Sport X.

- Vi spiller en rigtig, rigtig flot kamp. Vi dominerer Ludogorets, de bulgarske mestre i 90 minutter. Det er den følelse, jeg har derinde. De bliver overhovedet ikke farlige. Vi styrer det hele totalt. Det er forhåbentlig også en fornemmelse, I har, siger han og fortsætter:

- Vi klør på, og til sidst er det jo envejs-march mod deres mål, og han (målmanden red.) hiver nogle fine redninger til sidst. Vi har mange standard-situationer, og det viser også hvor langt, vi er på banen. Men vi mangler lige den sidste skarphed og lige få den lagt, så vi kunne høvle den ind, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Endvidere peger FCM-anføreren på, at det var godkendt at begynde med en uafgjort i gruppen, som også tæller Røde Stjerne og Braga.

- Det er herhjemme, så vi skal have tre point. Det næstbedste er ét point. Vi må ikke tabe nogen kampe på hjemmebane i den her gruppe, og det skal vi formå at gøre. Men den er stadig svær, gruppen. Det er nogle gode modstandere. Men jeg synes, at i dag var en god, europæisk præstation, fastslår forsvarsgeneralen.

Sviatchenko er da også en af de spillere, som godt kan se sig selv i spejlet efter kampen. Sådan er det dog ikke for hele holdet. Læs karaktererne til FCM-spillerne her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020