• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Bye Marboe

Undrer sig over Priske-stunt: Blev forskrækket

Foto: Getty Images

Brian Priske valgte at møde op til pressemøde kun iført håndklæde, og det vækker undren.

Af Mads Bye Marboe

Da Royal Antwerp i sidste uge kvalificerede sig til Europa League-gruppespillet ved at besejre cypriotiske Omonia Nicosia, mødte Brian Priske op på det efterfølgende pressemøde kun iført håndklæde.

Det gjorde han, fordi han havde tabt et væddemål til assistenttræner Rudi Cossey, og journalisterne fik sig derfor lidt af en overraskelse.

Gert Verheyen, der er tidligere belgisk landsholdsspiller, undrer sig imidlertid over Priske og siger, at det var en unødvendig ting at gøre.

- Det ser ikke godt ud efter min mening. Det er ligesom med (Alexander) Blessin og (Mbaye) Leye, der vises sammen foran kameraet efter kampen. Det kan jeg ikke lide at se. Det er opstillet og udelukkende en jagt på popularitet, fordi der er kamera på, siger han til Het Nieuwsblad.

- Priske virkede temmelig påvirket af euforien. Men det er bedre end at gøre det foran et kamera eller en fuld tribune. Hans publikum var tyve journalister med en kuglepen og en notesbog. Og nogle af dem med en bærbar computer.

- Det var ikke mere end det. Men det skader ikke. Jeg blev bare forskrækket. Det er i modstrid med hans gode udseende, hans ærlige analyser og hans ædruelighed.

Brian Priske og co. er havnet i Europa League-gruppe med Eintracht Frankfurt, Fenerbahce og Olympiakos.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020