• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

United-stjerne: Europa League-triumf vil skabe vindermentalitet

Foto: Getty Images

En sejr i Europa League vil hjælpe Manchester United fremadrettet, lyder det fra portugiseren.

Af Victor Risager

Manchester United spillede sig tidligere på ugen i semifinalerne i Europa League, da de besejrede FC København, og det er yderst vigtigt for englænderne at vinde turneringen. Sådan lyder det fra stjernespilleren Bruno Fernandes.

Den engelske storklub har således været igennem nogle år, hvor der ikke er kommet mange trofæer til samlingen. Blot tre trofæer - to pokaltitler og en Europa League-titel - er det blevet til siden 2013, hvor Sir Alex Ferguson forlod klubben.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Andrea Pirlo vil af med Juve-duo

Og en sejr i dette års Europa League vil hjælpe med at skabe en ny vindermentalitet i United, mener Bruno Fernandes.

- Jeg synes, det er meget vigtigt at vinde, fordi alle spillere skal forstå, hvordan det er at vinde et trofæ med Manchester United. For træneren vil det være vigtigt og også for spillerne, fordi jeg synes, vi har gjort det rigtig godt indtil nu, siger Bruno Fernandes ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Hvis vi slutter med et trofæ, vil det ikke være perfekt år, men det vil være et godt år for os, fordi Manchester United er nødt til at vende tilbage igen og vinde nogle trofæer og kæmpe med i de europæiske turneringer og ligatitlen.

- Naturligvis er Premier League en af de turneringer, vi ønsker at vinde, og jeg tror, at en sejr i Europa League vil være godt for en mentalitet, hvor vi skal vinde titler og kæmpe med andre topklubber.  Hvis vi kan vinde dette, vil det være vigtigt for næste sæson.

Manchester Uniteds næste opgave i Europa League er spanske Sevilla, som de møder søndag aften i semifinalen. Går englænderne videre til finalen, venter enten Inter eller Shakhtar Donetsk.

Læs også:FCK'er ville ikke slippe sin trøje efter United-kamp: Den skal op på væggen

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus