Foto: Alamy
Generelle

25.000 mødte op: Fenerbahce har stemt om fremtiden

Der har ligeledes planer om, hvordan de vil deltage i både Super Cup og pokalturnering - hvis overhovedet.

Efter Fenerbahces 3-2-sejr over Trabzonspor 17. marts blev førstnævntes spillere angrebet på banen af sidstnævntes fans, og det betød, at Fenerbahce indkaldte til en ekstraordinær generalforsamling.

Her skulle medlemmerne stemme om, hvorvidt de skulle trække sig fra den tyrkiske liga. Det endte med, at over 25.000 fremmødte stemte imod forslaget om at melde sig ud af den tyrkiske liga.

Det fortæller klubben på dens hjemmeside, hvor der dog bliver peget på en række andre områder, som de nu protesterer mod. 

Den ene ting handler om den kommende Super Cup-finale, som blev udsat efter kampen, der oprindeligt skulle være spillet i Saudi-Arabien ikke blev afviklet, da arrangørerne nægtede at spille den tyrkiske nationalsang før kampen.

I Tyrkiet har man i stedet fundet frem til, at man skal spille kampen 7. april, som Fenerbahce er utilfreds med, da den kommer for tæt på deres Conference League-kvartfinale nogle dage senere.

Derfor var der flertal for, at man kræver, at man skal finde en ny og bedre dato med en udenlandsk dommer. Ellers vil man enten ikke spille kampen eller man sender U19-holdet.

Endvidere vil man i de to kommende sæsoner ikke deltage i den tyrkiske pokalturnering - men her er der også åbnet op for, at man bare vil sende U19-holdet i stedet.

Super Cup-finalen er mod deres ærkerivaler fra Galatasaray.