Generelle Kenneth Jensen

Ærgrer sig over dansker: Vi ville gerne have ham

Foto: Getty Images

Dansk offensivspiller har succes i det engelske, men han havde faktisk også muligheder for at tage til Tyskland, da han skulle vælge arbejdsgiver for halvandet år siden.

Af Kenneth Jensen

Der er efterhånden en del danskere, der har haft pæn succes i det norske Bodø/Glimt, og som også er kommet videre til spændende klubber rundt om i verden, og da Philip Zinckernagel ved udgangen af 2020 stod foran kontraktudløb, var han i særdeles høj kurs.

Danskeren endte med at skrive under på en aftale med Watford, som han fortsat er på kontrakt hos, selv om han i sidste sæson spillede for Nottingham Forest på leje.

Men da den offensive midtbanespiller omkring årsskiftet 2020/2021 skulle vælge sin nye arbejdsgiver var én tysk klub helt vild efter at få fingrene i danskeren. 

FC Nürnberg-træner Robert Klauss fortæller, at Zinckernagel var en spiller, man virkelig gerne ville have, men han valgte altså at takke nej til tilbuddet.

- Philip Zinckernagel, en dansk spiller, spillede i Norge og blev mester med FK Bodø/Glimt. Vi ville gerne have haft ham - der var gode snakke med ham, men så besluttede han at tage til England. Det er halvandet år siden, siger Robert Klauss til Bild.

Den tyske avis afslutter historien med at skrive, at det ikke er så mærkeligt, at Nürnberg har svært ved at glemme den glippede transfer, da danskeren har gjort det godt med otte mål og 15 assister i 71 kampe i det engelske.

Danskeren har kontrakt med Watford i fire år endnu, men det er langt fra sikkert, at han skal spille for klubben i den kommende sæson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her