Foto: Getty Images
Generelle

Afsløring: Mysterie løst - nyt om Alexander Scholz

Tipsbladet kan nu afsløre, at Alexander Scholz fortsat har lang tid tilbage af sin kontrakt med Urawa Red Diamonds.

Alexander Scholz er ikke som alle andre. Han går sine egne veje, og det gjorde han også i sommeren 2021, da han drog om på den anden side af jorden til japansk fodbold.

Urawa Red Diamonds købte Alexander Scholz i FC Midtjylland, hvor han var blandt ligaens bedste forsvarsspillere. Men i pressemeddelesen fra dengang fremgik det ikke, hvor lang en kontrakt stopperen havde underskrevet med sin japanske klub.

På Transfermarkt fremgår det, at Alexander Scholz' kontrakt udløber den 31. januar 2024, men ifølge Tipsbladets oplysninger har Urawa Red Diamonds glæde af midtstopperen i mere end bare de næste to måneder.

Som vi forstår det, underskrev Alexander Scholz i sin tid en aftale med Urawa Red Diamonds på 3,5 år. Det betyder altså, at han i lidt over et år endnu er på kontrakt i sin japanske klub.

Hvis ikke interesserede klubber allerede vidste det, så er der formentlig nogle, der får en lang næse. Omvendt bliver 31-årige Alexander Scholz også til næste år en vigtig brik for Urawa Red Diamonds - præcis som han har været det siden ankomsten i 2021.

Hans statistikker fra denne sæson taler sit tydelige sprog. Ikke et eneste minut har han misset i J1 League, som den bedste japanske række hedder. I år nåede man også finalen i den japanske pokalturnering, som man dog tabte til Avispa Fukuoka.

Selvom man tabte pokalfinalen, så er det blevet til trofæer. Alexander Scholz har både vundet den asiatiske udgave af Champions League og den japanske pokalturnering. I år kan man igen avancere fra gruppespillet af den asiatiske Champions League, mens man også er en del af VM for klubhold.

Der resterer en enkelt spillerunde af J1 League, hvor Urawa Red Diamonds har alt at spille for. Man er et point fra tredjepladsen, som vil give adgang til næste års kvalifikation til den asiatiske Champions League.

44 kampe og ti mål er det indtil videre blevet til for Alexander Scholz i denne sæson. Næste sæson, da den japanske liga følger kalenderåret, spiller han altså også i Urawa Red Diamonds, såfremt han ikke skifter klub.