Foto: Getty Images
Generelle

Afviser forlig med Alves: Handler ikke om penge

Skaden kan ikke genoprettes med et økonomisk plaster på såret, mener anklageren i voldtægssagen.

Den voldtægtsanklagede brasilianer Dani Alves har forsøgt at lave et forlig med den forurettede i sagen, men det er blevet afvist fra hendes side. 

Det skriver den catalanske avis El Periodico.

Her bliver der peget på, at der blev lagt op til en økonomisk aftale, men ifølge den forurettedes advokat Ester Garcia har det været umuligt at nå til nogen form for enighed, som handler om partnernes forskellige holdninger i forhold til 'den ekstreme alvor af de faktiske omstændigheder'.

Derudover bliver der peget på, at enhver forbrydelse mod såkaldt seksuel frihed er uoprettelige, som bliver tolket sådan, at en aftale vil være umulig, hvis der kun er tale om et økonomisk spørgsmål.

I sagen har anklageren allerede anmodet om en straf på ni års fængsel for Dani Alves med yderligere 10 års overvåget løsladelse, ligesom der skal falde en erstatning på det, som svarer til 1,1 millioner kroner.

Det påståede overgreb skete på natklubben Sutton i Barcelona natten mellem 30. og 31. december i 2022.

Dani Alves spillede i løbet af sin karriere for blandt andet Sevilla, Barcelona og Juventus, ligesom han nåede at få 126 landskampe for Brasilien, hvor han lavede otte mål fra sin plads som venstre back.

Tidligere på året ændrede Dani Alves selv forklaring i sagen. Læs mere om det her.