• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Obaida El-Itr

Agent afslører Stryger-fremtid

Foto: Getty Images

Selvom der har floreret rygter om en snarlig afgang for Jens Stryger Larsen, fortsætter han i tyrkiske Trabzonspor, bekræfter hans agent.

Af Obaida El-Itr

Den danske back Jens Stryger Larsen afslørede tidligere på sæsonen i et interview, at han har manglet at få udbetalt løn i fire måneder, og Trabzonspor, som har den tidligere Brøndby-spiller på lønningslisten, har været ramt af økonomiske udfordringer efter afgangen af klubbens præsident.

Derefter florerede rygterne om, at danskeren var på vej væk, og at den tyrkiske klub ville skippe ham videre i håb om at spare lønkroner og tjene lidt ind på et salg.

Men disse rygter har intet i sig.

Sådan lyder det fra agenten Hasan Çetinkaya.

- Stryger Larsen er meget glad i Trabzon. Vi har en kontrakt, der løber i yderligere to år. Trabzonspor ønsker ikke, at vi skal forlade klubben, og vi skal alligevel ingen steder, siger agenten ifølge mediet 61TrabzonHaber.

Trabzonspor sluttede på sjettepladsen i den netop overståede sæson.

I forrige sæson vandt klubben det tyrkiske mesterskab for første gang siden 1984. Andreas Cornelius blev dengang topscorer for Trabzonspor, inden han skiftede til FC København, hvor det indtil videre ikke er gået som forventet - blandt andet grundet skadesproblemer.