Video : Tipsbladet
Generelle

Alan Pardew fyret igen: Fik kun fem måneder

Den engelske træner fortsætter sin nomadetilværelse og er efter under fem måneder i græsk fodbold færdig i Aris Saloniki.

Den tidligere Premier League-træner Alan Pardew er blevet fyret i græske Aris Saloniki.

Det skriver flere medier - blandt andet Sport24.gr.

Englænderen, der nok er mest kendt for i 2012 at skrive under på en otteårig aftale med Newcastle United, tabte lørdag aften med 0-1 mod Ionikos Nikeas, og det var altså for meget for ledelsen i Aris Saloniki.

Pardew nåede bare 21 kampe i spidsen for klubben på de under fem måneder, det blev til. Han blev ansat midt i september, men endte med at miste jobbet efter tre nederlag i træk.

Dermed er han altså på jobjagt igen.

61-årige Pardew kom frem i Reading, inden han fik job i London-klubberne West Ham United og Charlton. Han var i Southampton, inden han i 2010 blev ansat i Newcastle United. Her var han træner i fem år, inden han - to og et halvt år inde i sin otteårig aftale med klubben - fik sparket. Siden var han i spidsen for Crystal Palace og West Bromwich Albion, inden han tog chancen i udlandet.

Først som manager i ADO Den Haag, og siden har han været direktør og manager i CSKA Sofia, inden han altså kom til Grækenland og Aris Saloniki. 

Aris Saloniki ligger nummer fem i den bedste græske række.