• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Oss fra den næstbedste hollandske række tester den kommende uge danske Anders Nielsen, der ikke blev tilbudt en kontrakt med Cambuur efter en lignende prøvetræning.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Klubberne i den næstbedste hollandske række ahr tilsyneladende fået øjnene op for transferfrie Anders Nielsen, der har en fortid i AGF, SønderjyskE og HB Køge. Midterforsvareren trænede tidligere på sommeren mi Cambuur, hvor han ikke fik tilbudt en kontrakt. Siden har han trænet med AB og spillede med i testkampen mod Karlsruhe.

Men nu kalder Holland så igen. FC Oss har udtrykt ønske om at se Anders Nielsen an til en prøvetræning, der skal kulminere med testkampen mod FC Utrecht på tirsdag.

- Jeg blev ringet op af en hollandsk agent, der hjalp mig i kontakt med FC Oss, der da også har set mig i et par kampe, da jeg spillede i SønderjyskE. De havde hørt, at det blev til noget med Cambuur, og så havde de lyst til at se mig til en prøvetræning, fordi de mangler en midterforsvarer. Den chance ville jeg ikke lade gå fra mig, så nu tager jeg afsted i morgen, og så er jeg der til tirsdag, hvorefter der bliver truffet en beslutning, siger Anders Nielsen til tipsbladet.dk.

Danskeren håber selvfølgelig på at kunne gøre et godt indtryk i den hollandske klub, der har ambitioner om at spille med om oprykningen til Æresdivisionen.

- FC Oss har store ambitioner om at spille med i toppen, og det tiltaler mig naturligvis meget. Nu skal jeg lige ned og se, hvordan det hele er dernede, men det er en stor drøm, der går i opfyldelse, hvis jeg får en kontrakt dernede. Jupiler League er et godt sted at vise sig frem for større klubber i Holland, og det vil være en stor chance for mig.

Anders Nielsen har spillet i alt 20 Superliga-kampe for SønderjyskE og AGF. På grund af skader kom han aldrig på banen for HB Køge i foråret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020