Generelle

Ankergren kan forlænge med Leeds

Casper Ankergren har succes i Leeds United. Hans kontrakt udløber til sommer, men en forlængelse kan meget vel komme på tale.

Den danske målmand Casper Ankergren har fået sin plads tilbage hos den engelske League One-klub Leeds United og har vogtet buret for traditionsklubben de seneste 12 opgør. Ankergren var i sæsonens begyndelse forvist til bænken af Shane Higgs, men danskeren greb chancen, da konkurrenten i midten af oktober måtte forlade banen mod Norwich med en skade.

Leeds fører League One og har kun tabt et enkelt opgør, siden Ankergren overtog posten. Den 30-årige målmands kontrakt udløber til sommer, og fortsætter succesen - med en oprykning til følge - kan opholdet i det midtengelske sagtens fortsætte, men den endelige afgørelse bliver først truffet i løbet af foråret.

- Hans situation afhænger af, hvor meget spilletid han får i løbet af det næste halve år, og om de rykker op i Championship. Der er mulighed for forlængelse i Leeds eller finde en klub i udlandet eller Danmark, men jeg kan fornemme på ham, at han gerne vil prøve at rykke med op. De er faldet godt til, og familien er glad for at være der. Vi tager det stille og roligt. Casper skal nok finde en god løsning, siger Casper Ankergrens agent Ivan Marko Benes til tipsbladet.dk.

Ankergren og Leeds møder i aften Accrington Stanley i cup-turneringen Johnstones Paint Trophy. Følg kampen og aftenens kampe i Premier League live her.