• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Avis: Bendtner tiltalt for syv forhold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere danske landsholdsspiller skal møde i Københavns Byret og kan få taget sin Porsche.

Af Kenneth Jensen

Han har tidligere været på kant med loven og er også tidligere blevet dømt, og nu er danske Nicklas Bendtner igen i problemer.

Det er avisen B.T., der skriver, at den tidligere danske landsholdsspiller er blevet tiltalt for syv forhold, der alle vedrører overtrædelse af færdselsloven. Det fremgår af anklageskriftet, som avisen har fået aktindsigt i.

Nicklas Bendtner er tidligere dømt for spritkørsel, og denne gang handler det om, at han har kørt uden kørekort, ligesom han har kørt for stærkt. Blandt andet da han kørte 157 kilometer i timen på en motorvej, hvor han måtte køre 110.

Nicklas Bendtner - hvis han bliver dømt - står til en bødestraf, og så har Anklagemyndigheden også nedlagt påstand om, at Bendtners Porsche skal konfiskeres.

Sagen mod den tidligere angriber begynder 27. april, skriver B.T., der har fået "ingen kommentarer" fra Bendtners advokat.

Bendtner blev senest dømt i 2018, hvor han fik en fængselsdom for at have udøvet vold mod en taxachauffør. Han afsonede med fodlænke. 

Nicklas Bendtners advokat har efter denne artikels offentliggørelse svaret på, hvordan den tidligere angriber stiller sig i forhold til de syv forhold. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus