• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Bundesliga-klubber jagter brandvarm dansker

Foto: Getty Images

Ifølge Gazzetta dello Sport holder to Bundesliga-klubber øje med det danske midtbanefænomen.

Af Karl Dorph Søe

Morten Hjulmand har brændt banen af i indeværende Serie A-sæson, hvorfor det ikke er overraskende, at danskeren har en lang liste af bejlere. 

Tidligere har klubber som Tottenham, Brentford, Juventus, Inter, AC Milan, Roma og Galatasaray været meldt interesseret i Lecce-spilleren, der netop har hjulpet klubben til endnu en sæson i Italiens fineste fodboldselskab. 

Nu har to nye topklubber angiveligt meldt sig ind i kampen om den 23-årige dansker. 

Ifølge den italienske avis Gazeztta dello Sport er Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt nemlig interesseret i at få nallerne i Hjulmand. 

Lecce vil ifølge mediet kræve i omegnen af 15-20 millioner euro for deres anfører, hvilket svarer til cirka 110-150 millioner kroner, der er væsentligt mere end den syditalienske klub betalte for ham i sin tid. 

Hjulmand kom til Lecce fra østrigske Admira Wacker for godt to år siden for omtrent fem millioner kroner, og klubben kan altså stikke en pæn profit i lommen, hvis de slipper danskeren til sommer. 

Vælger Hjulmand at drage til Frankfurt, ville han få en dansk holdkammerat i Jesper Lindstrøm, der ligeledes har været storspillende det seneste år. 

Noget kunne dog pege i retning af, at danskeren bliver i Italien, hvor nærmest samtlige af de italienske topklubber er blevet sat i forbindelse med det tidligere FCK-talent. 

Hjulmand har kontraktudløb i 2024.