Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Her er Brian Priskes kongeløn i Sparta Prag

Brian Priske forlængede for nylig sin kontrakt med Sparta Prag og har fået en fin lønforhøjelse i den forbindelse.

Den danske cheftræner Brian Priske nyder stor succes i Sparta Prag, og i sin første sæson i den tjekkiske storklub førte han klubben til dens første mesterskab siden 2013/14-sæsonen.

Det blev den tidligere Royal Antwerp- og FC Midtjylland-træner også belønnet for, da han i sidste uge fik en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2026.

Og i forbindelse med kontraktforlængelsen fik Brian Priske også en lønforhøjelse, skriver iSport.

Mediet mener at vide, at Brian Priske før forlængelsen tjente i omegnen af 1,5 millioner tjekkiske kroner, svarende til 450.000 kroner, om måneden. Men med den nye kontrakt sikrede han sig angiveligt lønforhøjelse, så han nu får godt 600.000 danske kroner om måneden. En løn, der udmønter sig til 7,2 millioner kroner om året. 

Da Spart Prag annoncerede forlængelsen, havde sportsdirektør Tomas Rosicky også kun ros til overs for den danske succestræner.

- Vi fandt den rigtige person i Brian. Vi tror på, at han vil vinde endnu en titel for Sparta, at han vil fortsætte med at udvikle vores spillere, og at vi også vil være i stand til at vinde europæiske kampe mod kvalitetsmodstandere i fremtiden, lød det fra ham.

I løbet af de seneste måneder har der angiveligt også været interesse fra andre klubber for Brian Priske. Den 46-årige dansker var rygtet til Saudi-Arabien, ligesom han også blev nævnt som et emne i Bundesliga-klubben FC Augsburg.