Foto: Getty Images
Generelle

Medie: Rasmus Nissen skal for retten i England

Rasmus Nissen Kristensen skal angiveligt en tur for retten i England i næste uge for at have kørt for hurtigt.

Hvis Rasmus Nissen Kristensen havde lagt juleplaner i Rom om præcis en uge, så skal han lave disse om. I stedet kan programmet byde på en flyvetur tilbage til England, hvor han skal for retten for en påstået fartovertrædelse begået den 19. februar tidligere på året. Her kan han risikere at miste kørekortet, hvis han findes skyldig. 

Det skriver Yorkshire Evening Post, der dækker Leeds, som danskeren er udlejet fra. 

Her melder avisen, at danskeren angiveligt kørte for hurtigt på A6040 Knaresborough Road, og han skal altså for retten for denne forseelse den 5. december i Harrogate Magistrates' Court, der ligger lidt udenfor Leeds. 

Rasmus Nissen Kristensen er ikke den eneste Leeds-spiller, som er blevet indkaldt. Også Brendan Aaronson, der er udlejet til Union Berlin i denne sæson, skal møde op. Det er først den tredje januar, men det skyldes to sager, som også kan koste kørekortet. 

Den ene sag handler om, at han har kørt for hurtigt, og den anden for ikke at give information om føreren af bilen, da han blev spurgt om det.  

Generelt er der nogle lidt uheldige sager i Leeds, når det omhandler biler. Klubbens 23-årige fløjspiller Ian Poveda erkendte sig i oktober skyldig i at køre bil uden kørekort. Det resulterede i 140 timers ubetalt samfundstjeneste, ligesom han fik en karantæne i at køre bil på et halvt år. 

Tipsbladet har forsøgt at få fat i Rasmus Kristensen og AS Roma, men uden held.