• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Bashkim Kadrii har flirtet heftigt med Borussia Dortmund i januar. Men B93 og den tyske storklub kunne ikke enes om prisen, så nu fortsætter U/19-landsholdsspilleren i 2. division Øst.

Af Simon Møbjerg Sørensen

I den seneste uges tid har Bashkim Kadrii været i Tyskland og trænet med Borussia Dortmund, mens ledere fra hans nuværende klub B93 har diskuteret prisen for Kadrii. De to klubber kunne imidlertid ikke blive enige.

- De to klubber har ikke kunnet blive enige om en pris, så Bashkim skal ikke til Dortmund. De ville gerne have ham, men vi synes, at deres tilbud var alt for lavt. Der er en hel del, der skiller os, siger talentkoordinator Frank Nielsen, der har været en del af Kadrii-delegationen i Tyskland, til tipsbladet.dk.

Frank Nielsen fortæller dog, at Dortmund stadig vil holde øje med Bashkim Kadrii det næste halve år. En halvsæson hvor han kommer til at tørne ud for B93, fastslår Nielsen.

- OB ønsker at få tilknyttet Bashkim fra sommeren, og de har været meget interesserede i at lave den aftale allerede nu. Men Bashkim og B93 har i overensstemmelse valgt at takke nej til det tilbud. Nu vælger vi at sige, at han skal fortsætte sin udvikling i B93 det næste halve år, siger Frank Nielsen.

Bashkim Kadrii vil dog fortsat gerne prøve sig af på højere niveau, men affinder sig fint med, at han nu får et halvt år mere til at udvikle sig i 2. division Øst.

- Det er ingen hemmelighed, at Bashkim fortsat gerne vil videre, men nu må vi se foråret an og så se, hvad der er af muligheder til sommer. Det er vigtigt, at unge spillere får niget spilletid, og det gør han hos os, og så går han et spændende år i møde, hvor der er masser af opgaver med U/19-landsholdet, siger Frank Nielsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus