• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Ballack til Özil: Forlad Arsenal

Mesut Özil skal forlade Arsenal, hvis han vil vinde store titler.

Af Benjamin Lillelund

For tre år siden skiftede Mesut Özil spanske Real Madrid ud med engelske Arsenal, og mens han i Spanien vandt en enkelt ligatitel og semifinalepladser i Champions League, er det i England kun blevet til to FA Cup-triumfer.

Hvis Özil har et ønske om at vinde mere på klubniveau i fremtiden, kræver det, at han forlader Arsenal. Det mener i hvert fald landsmanden Michael Ballack, der blandt andet har spillet for Bayern München.

- Mesut er en fantastisk spiller. Han ved, han er én af ubestridte stjerne i Arsenal. En masse klubber vil elske at have ham, siger Michael Ballack til Sport Bild.

- Men hvis han vil vinde en stor titel, har han en større chance for at opnå det i Bayern.

I givet fald vil det blive en handel, der ingenlunde vil være billig for Bayern München.

- Hvis man ser på udviklingen i England og Kina, synes det uundgåeligt, at Bayern snart skal betale transferbeløb på 50 millioner euro.

- De er nødt til det, hvis de vil fortsætte med at slås mod de bedste. Hvis man vil have en verdensklassespiller, er man nødt til at investere, afslutter Ballack.

Mesut Özil har desuden med det tyske landshold været med at vinde VM. Det skete tilbage i 2014.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...