• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Se genial Balotelli-målfejring: Jeg HAR en hjerne

Foto: Getty Images

Den italienske enfant terrible scorede et glimrende mål tirsdag aften for Adana Demirspor. Og så huskede han på noget, modstanderens træner havde sagt for mange år siden. Se den sjove målfejring her.

Af Kenneth Jensen

Han var engang en af de mest efterspurgte angribere i verden, men Mario Balotellis store talent blev ikke for alvor forløst.

I dag er den 31-årige angriber på kontrakt i tyrkiske Adana Demirspor, men den italienske enfant terrible trækker stadig overskrifter.

Tirsdag var det både for det positive og det humoristiske, da angriberen scorede til 2-3 i opgøret mod Besiktas, der endte 3-3. Balotelli assisterede i øvrigt det udlignende mål.

Men det var målet og den efterfølgende fejring ved 2-3 scoringen i Besiktas, der trak overskrifterne.

Forklaringen skal findes i det faktum, at Besiktas-træner Sergen Yalcin for år tilbage sagde nogle ikke så pæne ord om Mario Balotelli.

Udtalelsen kom i kølvandet på Mario Balotellis forfærdelige afbrænder i en testkamp i USA mod LA Galaxy, da Balotelli var på kontrakt i Manchester City. Dengang forsøgte han at afslutte en friløber med et mærkværdigt hælspark - og sparkede forbi mål. Se afbrænderen her herunder.

Efterfølgende tøvede træner Roberto Mancini ikke og pillede Balotelli ud af kampen - efter bare 29 minutters spil - og det var altså her, at nuværende Besiktas-træner sagde om Mario Balotelli, at han ikke har en hjerne.

Det har Mario Balotelli i årene siden gået og husket på, og tirsdag aften fik han altså sin hævn. Se målfejringen herunder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020