Video : Tipsbladet
Generelle

Biereths superdebut: I må godt tro jeg er effektiv

Den 20-årige danske angriber Mika Biereth fik tjekket godt ind for sin nye klub Sturm Graz.

Den danske U21-landsholdsspiller Mika Biereth gjorde sig fredag aften særdeles godt bemærket i sin første kamp for Sturm Graz siden skiftet i januars transfervindue, hvor han blev udlejet fra den engelske storklub Arsenal.

Det blev nemlig til et tordendrøn af et mål for østrigerne i pokalkampen mod Austria Wien, der endte med en 2-0-sejr til Graz-mandskabet. I et interview med Laola1 fortalte han om scoringen, som kom på den eneste chance, han fik i kampen.

- Jeg kan godt lide at tro, at jeg er effektiv. Hver gang jeg får chancen, forsøger jeg at score, fortæller han med et smil og fortsætter:

- I dette opgør var der nogle situationer, hvor jeg forsøgte at give afleveringen, men den kom ikke frem. Måske ville et skud fra mig have været bedre, men med et mål fra et skud kan jeg ikke klage, lyder det fra Biereth.

Tidligere på sæsonen var han i skotske Motherwell på et andet lejeophold, og han erkender, at han efter to uger i sin nye klub lige skal vænne sig til en anden spillestil, end han har været vant til i de sidste seks måneder.

- Det handler mere om hurtige kontraløb her. Meget højt og aggressivt pres. I Skotland trak vi os mere tilbage og havde ikke så mange chancer. Mod Austria havde vi chancer for flere mål, der kan vi som hold forbedre os. Men vi har holdt buret rent, hvilket er et stort plus for forsvaret. Hvis vi ofte holder nullet, er jeg sikker på, at vi vil vinde mange kampe indtil slutningen af sæsonen, fortæller den danske angriber.

Selv har Biereth, der er født i London, spillet to kampe for det danske U21-landshold.