• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Bo Henriksen indrømmer: Jeg skal være klogere

Foto: Getty Images

Den karismatiske danske træner er tilbage på trænerbænken for FC Zürich efter en lille karantæne.

Af Jacob Quvang

Bo Henriksen er kendt for mange ting, men at være kedelig er ikke en af disse. 

Den nuværende FC Zürich-træner er en humørbombe på sidelinjen, og det kan både være på godt og ondt. I starten af september var det mest det onde, for her blev han udvist i 2-2-kampen mod Basel efter højlydt brok og to gule kort. 

Derfor havde han karantæne i weekendens nulløsning mod Lausanne, men tirsdag aften er han tilbage på trænerbænken, når Zürich tager imod Grasshoppers. Bo Henriksen har siden episoden i Basel kunne tænke over tingene, og han erkender, at han nok er nødt til at tænke sig lidt ekstra om næste gnag. Det siger han til SRF.

- Selvfølgelig vil jeg altid gerne sidde på bænken, og jeg må indrømme, at jeg er nødt til at være klogere i visse situationer, siger han. 

Det er da også noget af en kamp, som han vender tilbage til. Det er et derby, og for Zürich handler det om at komme tilbage på sejrssporet igen efter tre uafgjorte kampe i træk.

- Jeg elsker de her kampe. Bare det at se hvor spændte spillerne er i omklædningsrummet, får min hud til at skælve. Det er ligesom juleaften for børn, lyder det med et grin. 

Bo Henriksens Zürich er placeret på tredjepladsen i den schweiziske række, hvor man er ubesejret efter sæsonens første syv kampe.