Generelle

Boilesen: Ikke et svært valg

Samtaler med Ajax-danskeren Christian Eriksen har været med til at påvirke Nicolai Boilesens valg af klub.

Torsdag blev Brøndby og Ajax enige om størrelsen på den træningskompensation, der i de seneste uger har været i vejen for, at Christian Eriksen har kunnet skrive sin kontrakt under med hollandske Ajax:

Nu har den 17-årige forsvarsspiller skrevet under i Amsterdam-klubben, og har lavet sit første interview til klubbens web-tv.

- Det er en stor ære for mig at være her. Det er en stor klub med mange traditioner. Der har været en masse danske spillere her med succes, siger Nicolai Boilesen i interviewet.

Kontakten til det tidligere OB-talent Christian Eriksen har været med til at påvirke Nicolai Boilesen i retning af klubskiftet fra Brøndby.

- Der er en anden dansk fyr i klubben, Christian Eriksen, som jeg kender fra landsholdene. Jeg har talt med ham om klubben. Han har kun sagt gode ting. God klub, flinke mennesker, god fodbold, så jeg ser frem til det, siger Nicolai Boilesen.

Forsvarstalentet har tidligere været til prøvetræning i Manchester
United og flere større udenlandske klubber har løbende vist interesse
for danskeren, men valget har ikke været svært for ham.

- Egentlig ikke. Jeg har hele tiden tænkt, at det enten skulle være Ajax eller at blive i Danmark, lyder det.

Om hvilke kvaliteter han ser i sig selv, siger Nicolai Boilesen

- Jeg er teknisk god og spiller centralt i forsvaret. Jeg er ikke den stærkeste spiller, men jeg er en klog fyr, så jeg finder ud af det.