Video : Tipsbladet
Generelle

Bomber løs efter Superliga-exit

Den tidligere Superliga-angriber har for alvor fundet målformen i England.

Det blev til seks mål og nul assister i Superligaen for Alassana Jatta, men siden han forlod Viborg FF og Danmarks bedste række i januar, har den gambiske angriber så sandelig fået smag for scoringer.

Alassana Jatta har nemlig været i storform for den engelske traditionsklub Notts County med fem mål og to assister i sine seneste syv kampe i League Two.

Angriberens skifte blev annonceret på deadline dag, men Alassana Jatta måtte vente lidt på et gennembrud i Notts County.

Først måtte han vente godt to uger på visum, og derefter måtte han tage til takke med en indskifterrolle. Men da han så begyndte at starte inde i midten af marts, tog fanden ved ham.

Og det er altså i de syv kampe siden, at 25-årige Alassana Jatta har leveret fem mål og to assister. Ja, præstationerne sikrede ham endda en nominering til månedens spiller i League Two for marts.

Notts County har også oplevet en optur, siden den tidligere Superliga-angriber blev starter. Klubben er lige så stille kravlet op i tabellen og er nu sikre på overlevelse i den fjerdebedste engelske række.