• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet.dk

Braithwaite: Jeg vil til Real Madrid

Braithwaite: Jeg vil til Real Madrid
Illustration

Martin Braithwaite nyder sin succes i franske Toulouse men har store ambitioner og drømme, der er hele tiden fungerer som motivation.

Af Tipsbladet.dk

Tipsbladet.dk lancerede i sidste weekend et samarbejde med danskerdong.dk, der hver uge præsenterer en fodbold-podcast med fokus på danskere i udlandet.

Næste podcast ryger i luften søndag 23. februar fra 14.00-16-30, hvor der blandt andet vil være fokus på Toulouse - PSG i Frankrig. I den forbindelse har danskerdong.dk interviewet Toulouse-danskeren Martin Braithwaite. Den tidligere EfB'er har siden sommerskiftet imponeret med syv scoringer og flere assists. Succesen har holdt liv i drengedrømmen om en dag at trække i trøjen for selveste Real Madrid. 

- Ja, selvfølgelig. Real Madrid er en stor klub, og det er en klub, jeg godt har kunne lide, så selvfølgelig er det mit største mål. 

- Nu har jeg erobret en fast plads på holdet og spiller fuld tid hver gang. Jeg har sagt til mig selv, at jeg gerne vil være en profil i ligaen, og jeg føler også, jeg er på vej derind. For det er mig, der snakkes om, når man snakker om Toulouse. Jeg sætter mig altid nye mål og vil score flere mål og lave flere assist end sidste år, siger Martin Braithwaite til danskerdong.

Offensivspilleren glæder sig over den aktuelle succes men er langt fra mæt.

- Jeg vil til en af de bedste klubber i verden, så jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt. 

- Jeg er ikke en af de typer, der bare stiller mig tilfreds med at være i udlandet. Det er ikke sjovt. Man har haft nogle mål, siden drengeårene, skal de forfølges, så man kan være tilfreds med sig selv, når man en dag ser tilbage på sin karriere, siger han.

Glæd dig til meget mere Martin Braithwaite i danskerdongs podcast, som du kan høre på tipsbladet.dk søndag fra 14.00 - 1630.

Få et overblik over danskerdongs sendeplan og se hvad værterne byder ind med i de kommende programmer - klik her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus