• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Brutal handling: Barcelona-legende sparker fan ned

Foto: Getty Images

Samuel Eto'o er igang med at bringe sit renommé i dårligt lys i en video, der bliver delt vidt og bredt på internettet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Samuel Eto'o berigede i mange år fodboldelskere med sine evner på grønsværen.

I FC Barcelona var han en del af et ustoppeligt mandskab, der vandt mesterskaber og Champions League-titler på stribe. Karrieren er for længst forbi, men nu er han så havnet i centrum igen ved VM i Qatar.

En video på internettet fra efter søndagens VM-kamp mellem Brasilien og Sydkorea bliver i øjeblikket delt overalt på internettet. Den viser i første omgang en glad Samuel Eto'o, der får taget billeder med begejstrede fans, indtil han ser rødt.

En ung mand med et kamera og Samuel Eto'o udveksler enkelte ord sammen, inden han bliver udsat for Samuel Eto'os vrede. Til sidst får den pensionerede angriber sparket ham ned.

Det vides ikke hvad der bliver sagt mellem den unge mand med kameraet og Samuel Eto'o, der får ham til at udløse sin vrede. Af flere omgange bliver han forsøgt holdt tilbage, men det lykkes ham at fortsætte jagten på den unge mand.

Samuel Eto'o er foruden en stor personlighed i fodboldverdenen også præsident for Cameroons Fodboldforbund. Det vides endnu ikke, om handlingen får konsekvenser for Eto'os position i Fodboldforbundet.

Du kan se videoen nedenfor.