Video : Tipsbladet
Generelle

Bundesliga-legende er spændt på Superliga-profil

Den peruvianske Bundesliga-legende Claudio Pizarro er spændt på at følge dansk forsvarsspiller.

Med 197 mål i Bundesligaen må Claudio Pizarro regnes som en af de absolut bedste angribere, der nogensinde har lagt vej forbi tysk fodbold. 

Knap så mange gange har Silkeborgs Oliver Sonne fået netmaskerne til at blafre - men de to har alligevel noget til fælles. 

Danskfødte Oliver Sonne ser nemlig ud til snart at kunne få sin første landskamp for Peru - ét landshold, som Pizarro har repræsenteret 85 gange. 

Den tidligere Bayern- og Werder Bremen-bomber ser frem til at følge Sonnes karriere for det sydamerikanske land, omend han ikke kender særligt meget til hans spil endnu. 

- Jeg har hørt og læst om ham (Oliver Sonne, red.) i pressen, og at han har mulighed for at spille for Peru. Jeg har ikke fulgt ham meget, jeg tror, ​​jeg bliver nødt til at se ham lidt mere, men jeg tror, ​​at enhver spiller, der kan bidrage til landsholdet, bliver vigtig. Jeg har altid sagt det. Det bliver spændende at  se, hvordan det går, vi skal selvfølgelig ønske ham det bedste, fortæller Pizarro til det peruvianske medie Depor. 

Flirten mellem Peru og Oliver Sonne har stået på længe, og meget tyder på, at Silkeborg-profilen snart kan trække i den peruvianske landsholdstrøje. 

Ifølge Depor er alt papirarbejdet i orden. Det peruvianske fodboldforbund mangler blot den sidste godkendelse fra FIFA. 

På mandag udtager cheftræner Juan Reynoso sin trup til kampene mod Chile og Argentina, og her kan Sonne meget vel få sin debut.