Video : Tipsbladet
Generelle

Carit Falch stopper i Fremad Amager

Carit Falchs tid i Fremad Amager er nu et overstået kapitel.

Som Tipsbladet kunne afsløre, så stopper Carit Falch nu som cheftræner i 2. divisionsklubben Fremad Amager.

Det bekræfter klubben på dens hjemmeside torsdag.

Afskeden med Falch kommer efter en hård periode, hvor han tilbage i marts fik et ildebefindende i sit hjem, hvorefter han har været sygemeldt. I fredags i sidste uge blev han raskmeldt, og nu er samarbejdet i klubben altså slut.

Klubejer Lars Hein slår i den forbindelse fast, at de har meget at takke Carit Falch for.

- Carit er som person en dygtig, positiv og dedikeret person, som jeg altid er kommet godt ud af det med – og vi kommer helt sikkert fremadrettet til at holde kontakt, også på det personlige plan, fortæller Hein.

Det er da også en hel del, som Carit Falch kan se tilbage på i klubben.

- Fra dag 1 hvor Carit kom ind i klubben knoklede han for at samle hele klubben og bringe talenterne og Akademiets trænere og ledere med ind omkring 1. Holdet – både til træning og i kampe. Carit har med sit netværk og gåpåmod været i front på at bygge det hold og den stab, som fortsat er en af grundpillerne hos Fremad Amager, siger han og fortsætter:

- Det har ikke været let – vi skulle skære ind til benet, ligesom vi fortsat skal indtil vi når det mål at sikre indtjening og en forretning, som økonomisk løber rundt. Det arbejde startede Carit og hans arbejde er jo en stor del af årsagen til at vi er gearet til fremtiden. Der er bestemt meget at bygge videre på, lyder det fra Lars Hein.

Efter sygemeldingen blev Christian Iversen ansat som cheftræner.