• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Chokmelding: Var lige så god som Messi og Ronaldo

Foto: Getty Images

Ifølge den hollandske fodboldlegende Wesley Sneijder var italiensk angriber lige så god som Messi og Ronaldo.

Af Karl Dorph Søe

Debatten om Messi og Ronaldo har raset de sidste to årtier, hvor de to superstjerner har domineret den absolutte top i fodboldverdenen. 

Spørger man den hollandske fodboldlegende Wesley Sneijder, var Mario Balotelli i sin velmagtsdage på niveau med de to madstodonter. 

Sneijder spillede med Balotelli i Inter Milan i 2010, før italieneren blev smidt videre til Manchester City, da han var uvenner med cheftræner José Mourinho.

- Han var en fantastisk spiller. Han kunne have været en af ​​de bedste angribere i verden, hvis han var normal. Han var helt sikkert deroppe med Messi og Ronaldo. I træningen var han fantastisk, han havde alt, hvad en angriber har brug for. Men hvis din mentalitet ikke er korrekt, klarer du det ikke, fortæller Wesley Sneijder til den engelske avis The Sun. 

Mario Balotelli har haft en noget broget karriere, efter han stormede frem på scenen for godt 13 år siden, men har altid fundet vej til netmaskerne, lige meget hvor han spillede.

Den altid opsigtsvækkende italiener har været forbi store adresser som Manchester City, AC Milan og Liverpool og har også 34 landsholdskampe på cv'et. 

I skrivende stund slår han folderne ud i schweiziske FC Sion, hvor han dog har været i noget af et uvejr, efter han angiveligt har opført sig meget uprofessionelt. 

Den 32-årige angriber har kontraktudløb med klubben i 2024, men noget tyder på, at han kan blive nødsaget til at finde ny arbejdsgiver til sommer.